GT

Please select your country / region

Close Window
GT SPORT Community
BENL
AllesInformatieSpeltype SportOnderhoudUpdateTips

Terug naar overzicht

INFORMATIE
De FIA GT Championships 2020-serie bereikt het kookpunt met de online regionale finales en de online wereldfinales!
09/10/2020

Voor de editie van 2020 worden de winnaars van de FIA Gran Turismo Championships bepaald op basis van de resultaten van een reeks online regionale finales en de online wereldfinales. Maar voor het tweede jaar op rij organiseren we ook de finale van de GR Supra GT Cup 2020, een internationale merkenrace.

De online regionale finales van de Nations Cup zijn online events waarin bepaald wordt welke deelnemers zich kwalificeren voor de online wereldfinales van de Nations Cup. Spelers uit 3 regio's kunnen meedoen: Europa/Midden-Oosten/Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, en Azië-Oceanië. We zenden alle actie van die races uit via het officiële YouTube-kanaal Gran Turismo TV en Gran Turismo LIVE als originele programma's met commentaar.

Daarnaast wordt er een extra fase georganiseerd met een tijdrit, waarin je nog een kans hebt om je te kwalificeren voor de online regionale finales van de Nations Cup. Meer informatie over de extra fase vind je in het nieuwsartikel 'Opening tijdrit in extra fase: laatste kans om mee te doen aan FIA Gran Turismo Championships 2020-serie'.

We kondigen de racedatums en YouTube-datums voor de online regionale finales van de Nations Cup en de online wereldfinales aan zodra ze vaststaan.

Ga voor bijgewerkte informatie over de kampioenschappen naar de pagina ‘Overzicht FIA Certified Gran Turismo Championships 2020-serie’.

Terug naar overzicht